Tot nader order

De veiligheidsregio Kennemerland heeft ons laten weten, dat ons Club Restaurant gesloten moet blijven. Dit betekent dat onderstaande informatie voor dit moment helaas niet van toepassing is.

Welkom

Ons team bestaande uit Cynthia, Manon, Gerrit, Marit, Guus en natuurlijk Anwar ontvangen u graag in ons Club Restaurant de Kennemer. Een Club Restaurant in het oudste clubhuis (1928) van een van de mooiste golfbanen van Nederland. 

Zowel onze leden als onze gasten hebben de beschikking over diverse ruimtes, zoals een gezellige bar, het restaurant, de clubzaal en niet te vergeten onze Historische kamer, welke rijkelijk gevuld is met wetenswaardigheden uit het verleden. Op ons terras heeft u fantastisch uitzicht over de diverse holes en ook daar kunt u genieten van de smaakvolle gerechten van ons Club Restaurant de Kennemer.

Wij heten u graag welkom, is het niet voor een kopje koffie met versgebakken appeltaart, dan misschien voor een lunch, borrel en/of diner en wij wensen u graag een plezierig verblijf in ons Club Restaurant de Kennemer.

De openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur / zaterdag en zondag vanaf 09.00 uur.
  • Het clubhuis is in principe dagelijks geopend van 8.30 uur tot 22.00 uur voor leden en bezoekende spelers (inloop tot maximaal 21.00 uur). Gedurende de wintermaanden kunnen er afwijkende openingstijden gelden.
  • Dinermogelijkheden met reservering van dinsdag t/m vrijdag; op de overige dagen is er een beperkte kaart in de avond beschikbaar.
  • Van maandag t/m vrijdag is er tussen 08.30 – 11.00 uur een ‘coffee to go’ faciliteit beschikbaar bij de Caddiemaster: verse koffie, cappuccino en espresso, zoals u dat gewend bent.
  • Het Club Restaurant sluit om 22.00 uur (inloop tot maximaal 21.00 uur).

Reserveren 

Reserveringen lunch en diner graag via het e-mailadres clubrestaurant@kennemergolf.nl o.v.v. naam, aantal personen, voorkeurstijd en of het gaat om een gezelschap uit een gezamenlijke huishouding ja/nee. Na ontvangst van een bevestiging van onze zijde, is uw reservering definitief.

Betaalwijze:

Bij het Club Restaurant kan uitsluitend met pin of creditcard (Visa, Mastercard) worden betaald.