Voor het à la carte menu (ook mee te nemen) scrollt u door naar onder.

Wij zijn blij weer open te zijn. Uiteraard dient u – en ook wij – zich te houden aan de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid en vragen hiervoor uw begrip. Wij vragen u vriendelijk doch dringend de richtlijnen op te volgen.

Algemene regels 

 • Houd binnen en buiten minimaal 1,5 meter afstand van andere gasten en onze collega’s.
 • Blijf thuis als u verkouden ben of griepklachten hebt.
 • Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren met de desinfecterende handgel.
 • In het clubhuis en Club Restaurant geldt ook de 1,5 meter regel en er moet gebruik worden gemaakt van de beschikbare stoelen. De clubzaal is dus weer beschikbaar met een aangepast aantal stoelen, waarmee de 1,5 meter regel gewaarborgd kan worden.
 • Op het terras geldt bij drie of meer personen ook 1,5 meter afstand en ook daar moet gebruik worden gemaakt van zitplaatsen. Dus stoelen of zitplaatsen op het muurtje. Twee personen mogen dichter bij elkaar zitten. Uitzondering voor spelers die uit hetzelfde huishouden komen, die mogen ook met meer dan twee dichter bij elkaar zitten.
 • Op het terras en in het Club Restaurant mogen uitsluitend de door ons opgestelde zitplaatsen gebruikt worden; al staande een consumptie nuttigen is niet toegestaan. Het is tevens niet toegestaan om zelfstandig meubilair te verplaatsen.
 • Wij bedienen aan tafel, wij vragen u dan ook aan tafel te wachten tot één van onze collega’s uw bestelling komt opnemen. U kunt dus geen bestellingen aan de bar plaatsen.
 • U kunt bij ons enkel betalen per pin of op vertoon van uw NGF pas. Er kan GEEN bestelling geplaatst/betaald worden op basis van het noemen van uw lidcode.
 • Volg altijd de aanwijzingen van onze collega’s op.

Aanbod / openstelling

 • Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.
 • Vanaf 12.00 uur à la carte lunch.
 • Take away voor in de baan. 
 • Iedere dinsdag en vrijdag maaltijden voor take away.
 • Dinsdag tot en met vrijdag à la carte diner vanaf 17.00 uur; zaterdag t/m maandag vaste maaltijden.

Reserveren 

 • Reserveringen Club Restaurant via clubrestaurant@kennemergolf.nl o.v.v. naam, aantal personen, voorkeurstijd en of het gaat om een gezelschap uit een gezamenlijke huishouding ja/nee.
 • Reserveren uitsluitend per e-mail, reservering is pas akkoord na bevestiging.

A la carte menu dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juli

Onderstaand het à la carte menu voor aankomende dinsdag tot en met vrijdag. Wij zien uw reservering graag tegemoet via clubrestaurant@kennemergolf.nl o.v.v. naam, aantal personen, voorkeurstijd en of het gaat om een gezelschap uit een gezamenlijke huishouding ja/nee. Reserveren kan vanaf 17.00 uur en wij reserveren 2 uur per tafel. Uw reservering is pas akkoord na bevestiging.

Bestellen van het à la carte menu voor thuis kan tot de dag ervoor 17.00 uur via clubrestaurant@kennemergolf.nl, zodat u het de dag erna tussen 15.00 en 18.30 uur kunt ophalen. Indien er geen ontvangstbevestiging op uw e-mail volgt, dan graag bellen naar Cynthia op 06-41403020.

Voorgerechten (als maaltijdsalade € 15,50)

Salade caprese met Parmaham € 10,50

of

Salade met zeebaars met venkel en citrusfruit € 10,50

Hoofdgerechten

Kalfsoester met een korst van noten en mosterd met gemengde groenten en tijmjus € 21,50

of

Tagliatelle met gemarineerde gamba’s met roergebakken groentes en kreeftensaus € 20,50

of

Saté van gemarineerde kippendijen met kroepoek, atjar, satésaus en frites € 15,50

of

Tournedos met jus de veau geserveerd met salade en frites € 24,50

Dessert:

Dame blanche € 7,50

of

2 soorten sorbetijs met vers fruit en slagroom  € 7,50

– – – – 

C&C catering is sinds 2013 actief op diverse Nederlandse golfclubs. Onze visie is: met altijd gastvrije en servicegerichte horeca een ontmoetingsplek bieden aan leden en gasten van Golfclubs. Met horeca als middel dragen wij als ambassadeur van de Golfclub eraan bij, het golfplezier van gasten en leden te vergroten.

Voor ons staat GOLF voor: Gastvrij Ondernemend Loyaal Flexibel. Dit zijn dan ook onze 4 pijlers voor succes. Wij gaan graag met u in gesprek, om uw wensen en ideeën op culinair gebied te verwezenlijken. Wij bieden u oneindig veel mogelijkheden, om een passende culinaire invulling te geven aan uw golfdag, feest, receptie, lunch of diner.

Wij kijken samen met Anwar, Claudia, Justus, Manon, Marit, Gerrit en Guus er naar uit, om u te mogen ontvangen.

Cees Stensen en Cynthia van Dijk
E-mail: clubrestaurant@kennemergolf.nl
Telefoon: 023-571 31 89