HIDDO UHLENBECK

PGA Head Professional : Hiddo Uhlenbeck is vanaf 2015 Head Professional van de Kennemer Golf & Country Club. Voordat hij teaching professional werd speelde hij full-time. Als speler nam hij vijf keer deel aan het KLM Open waarvan 3 keer op de Kennemer. In 2010 won hij het Nationaal Open Matchplay Kampioenschap. Als coach is Hiddo altijd op zoek naar het vergroten van het spelplezier en de volgende maakbare stapjes in de ontwikkeling van de golfer.

RONALD STOKMAN

PGA Professional : Ronald Stokman is vanaf 2016 verbonden aan de Kennemer Golf Academy. Ronald was in 2012 winnaar van het NK Strokeplay voor Professionals en kwalificeerde zich hiermee voor zijn tweede deelname aan het KLM Open op de Kennemer. Ronald maakt als coach golf toegankelijk voor golfers van elk niveau en geeft zijn passie voor het spel en zijn kunde met groot enthousiasme door.

JAN-WILLEM VAN HOOF

PGA Professional: Jan-Willem is vanaf 2018 verbonden aan de Kennemer Golf Academy. Sinds 2011 is hij werkzaam als teaching professional.  Eind 2006 heeft hij de stap gewaagd om enkele jaren als playing professional te golfen. Deze ervaringen, samen met zijn golfervaring (als golfer sinds 1998) zorgen er voor dat hij zich in alle niveaus en leeftijden van golfers in kan leven. De specialiteiten van Jan-Willem liggen vooral in kort spel en course management.

Klik hier (externe website) voor meere informatie over onze Pro’s.