Clubfitting en demodagen

Regelmatig organiseert de Kennemer Golf Academy clubfittings en demodagen. Tijdens deze momenten kunt de allernieuwste clubs van alle grote clubmerken uitproberen. Naast de golfprofessionals zullen ook de clubfitters van de merken zelf aanwezig zijn om de fittingen uit te voeren.

Bij Golfstore de Kennemer geloven wij in het belang van goed gefit materiaal. U brengt veel van uw vrije tijd door op de golfbaan en geniet van het mooie spel. Dan wilt u toch ook met voor u passend materiaal spelen?

Door middel van een Custom Fitting Les krijgt u inzicht in wat voor u de juiste clubs zijn. Wat voor type clubhoofd past bij uw spel en welke shaft helpt u om die perfecte bal te slaan? Na een statische fitting waarbij we tot een duidelijk eerste uitgangspunt komen, gaan we door met het testen van verschillende opties en ervaart u door te slaan met de fitting clubs van Ping of Titleist vanuit de Fitting Studio wat goed materiaal voor uw spel kan doen.

U kunt een Fitting Les aanvragen door een mail te sturen naar hiddo@hiddogolf.nl en dan plannen we u in. Geeft u hierbij aan voor welke clubs (ijzers/wedges/houten) u gefit wilt worden.

Alle informatie omtrent de shop vindt u hier (externe website).