De webshop van Club Restaurant de Kennemer is live, bestel nu! Alle bestellingen kunnen vanaf heden via de website of de QR code geplaatst worden.

Verse maaltijden kunnen voor dinsdag en vrijdag besteld worden. Voor de dinsdag kan er besteld worden tot maandag 17.00 uur, voor de vrijdag kan er besteld worden tot donderdag 17.00 uur. De maaltijden kunnen op dinsdag of vrijdag opgehaald worden tussen 15.30 en 18.00 uur. Bezorging vindt die dagen plaats tussen 16.00 – 18.00 uur (alleen Kennemerland).

Bestel nu ook candybars, koeken of de lunch voor in de baan. Bestellen kan tot de dag ervoor tot 17.00 uur. Ophalen op de gewenste dag op de aangegeven gewenste tijd bij de keuken van het Club Restaurant.

Bij het afrekenen in de webshop kunt u kiezen uit betaling via IDeal of afschrijving van uw bartegoed. Indien uw voorkeur uitgaat naar dit laatste, kies dan voor betaalwijze: contant / pin / open een rekening en vermeld in het opmerkingen veld uw lid code.

Wij staan uiteraard open voor suggesties en voor vragen en/of opmerkingen mail naar clubrestaurant@kennemergolf.nl. Lukt het nog niet helemaal, maar wilt u toch bestellen? Ook dan noteren wij uw bestelling graag via clubrestaurant@kennemergolf.nl.